Sophie Mantel:

Sophie Mantel is een Nederlandse kunstenaar. Ze groeide op in een gereformeerd gezin waar ze van kleins af aan gefascineerd was door dat wat er in de kerk gebeurde. Met haar stichting Het Andere Kijken maakt ze (kunst)projecten over de interlevensbeschouwelijke ontmoeting. Komend najaar zal ze tijdens een AIR (artist in residence) in Teteringen een ontmoetingsinstallatie maken geĆÆnspireerd op het object van de drempelverlager, wat eind 2021 geĆ«xposeerd wordt in het Stedelijk Museum Breda. Voor meer informatie: www.sophiemantel.nl

Samira I. Ibrahim:

Samira I. Ibrahim houdt zich als hydroloog en theoloog voornamelijk bezig met wetenschappelijk onderzoek en zet zich via diverse projecten en organisaties in voor het bouwen aan duurzame, inclusieve en weerbare gemeenschappen. Daarnaast is ze kandidaat bij de 75ste LBB - Leergang Buitenlandse Betrekkingen aan het Clingendael Instituut. Voor meer informatie klik hier.

Heem komt tot stand in nauwe samenwerking met de Sint-Adelbertabdij, de bewoners en vrijwilligers.

-----H---------E----E-------------------M----

Voor vragen en gedachten die je met ons wilt delen:

info@heemen.nl

06 - 14 61 14 69 (Sophie)

Over Stichting Het Andere Kijken:

Stichting Het Andere Kijken maakt (kunst)projecten over de interlevensbeschouwelijke ontmoeting. Het bestuur bestaat uit: Philine van Zinnicq Bergmann (voorzitter), Jacqueline Heerkens Thijssen (penningmeester) en Emma Landstra (secretaris). In het najaar van 2021 benaderen wij nieuwe bestuursleden.

De zwart wit foto is gemaakt door broeder Geerard